12 de març 2019

Presentació d'en Pakharu

Aquest passat dissabte dia 9 de març va veure la llum un nou capgros a la nostra ciutat, i és tracta del nostre. En Pakharu, el maçer Egipci. Un capgros egipci, amb el nom de Pakharu, que representa un macer i que anirà acompanyant a la parella de Gegants Egipcis de la colla, en Ramses II i la Nefertari, obrint pas als gegants. Una presentació que va tenir lloc al local MamaTÀLEM, situat al carrer Major, a la Part Alta de la ciutat, i que va comptar amb la presencia dels Gegants Egipcis que van fer dos balls al final de la presentació.



La presentació va anar a càrrec del cap de colla Aaron Sentís i d'en Xavier Garcia, conegut com a "Xavi Pelacanyes" que es qui ha cedit aquest capgros a la colla i que també és membre de la colla. Durant la presentació van donar tots els detalls d'aquest nou capgros de la colla, com per exemple l'autor del ceptre que porta a la mà i que ha estat fet i dissenyat per Alejandro Rodriguez, membre de la colla, com també la historia d'aquest nou element de la colla i altres aspectes.



Laura Sanchez, també membre de la colla, va ser l'encarregada de portar aquest nou element i serà una de les pòrtadores del capgros en les sortides que hi participi. Dir també que aquest capgros solament sortirà en les trobades o cercaviles que hi participin els Gegants Egipcis.



A l'acabar la presentació la colla va sortir cap a la Plaça del Rei amb en Pakharu, el nou capgros i els Gegants Egipcis per tal de realitzar una sessió de fotos i fer una petita cercavila per a que la gent pogues veure'l en directe