29 de nov. 2022

Els Geganters del Passeig Torroja i Down Tarragona signen conveni de col·laboració

La finalitat d'aqest serà donar tot allò que és pot aportar i donar un lloc a l'Associació Down a participar a la Cultura Popular i també en el Món Geganter.

Els Geganters del Passeig Torroja de Tarragona fem conveni de col.laboració amb Down Tarragona. La finalitat dels Geganters del Passeig Torroja és donar tot allò que és pot aportar i donar un lloc a l'Associació Down a participar a la Cultura Popular i també en el Món Geganter. 

L'intenció de la col.laboració és per realitzar activitats dins i fora del centre, desde fer activitats més bàsiques fins a realitzar alguna sortida amb els Gegants i els Nans del Passeig Torroja. Tot un seguit d'activitats que és poden realitzar, fins i tot a arribar a fer els seus capgrossos com a objectiu principal

La finalitat de la col.laboració mútua serà què per part de Down Tarragona serà que és pugui viure el Món Geganter de manera inclusiva, tant en participacions en Trobades de Gegants, en preparatius als capgrossos per fer sortides, fins a tot treballar per organitzar actes conjunts per tal de gaudir del Món Geganter i la Cultura amb una altra perspectiva, sobretot més Inclusiva i enriquidora  per totes les persones que gaudeixen d'aquest mon cultural.