8 de febr. 2019

Logo 10è Aniversari



Anem avançant coses respecte al 10è aniversari que celebrarem enguany tal i com us vam avançar des d'aquest blog. Fa uns dies i més concretament el passat divendres 1 de febrer vam presentar a través de les xarxes socials una cosa més del #Projecte2009, que és el projecte que engloba tot lo relacionat amb aquest aniversari, i lo que vam presentar va ser el logo del 10è aniversari.

Un logo que ha estat creat per la jove Mei Ros, integrant de la propia Colla Gegantera del Passeig Torroja, que ha posat el seu granet de sorra per colaborar amb aquest aniversari.

En quant al logo del 10è Aniversari hi te identificats els elements més significatius de tots quatre gegants de la colla, els Gegants Vells Magí i Tecla i els Egipcis Ramses II i Nefertari. El logo porta el pergamí i l'olivera que porta a la mà el Gegant Vell, el cantir de la Geganta Vella, una de les serps que porta el Ramses a l'espassa i al penjoll i el gat del vestit de la Nefertari.

Just al mig del logo hi apareix el numero 10, pels deu anys de la colla, en el que el numero 1 és el ceptre nou que lluirà enguany el Ramses II i que estrenarà durant la propera Trobada de Gegants i Nans de Sant Magí que organitza també la propia colla i que enguany serà la sisena  que portarà moltes sorpresses el proper 10 d'agost. I com no podia ser d'un altre manera també incorpora com en el logo original de la colla mitja roda de la bandera gitana.