7 de set. 2021

Aquest diumenge primera sortida de la nova temporada

Després de més d'un any sense sortir, diumenge anem a Cardona amb els Gegants Egipcis per a participar a la ballada de gegants de la Festa Major.

Després de més d'un any de l'última sortida que va realitzar la colla, va ser el passat mes de gener del 2020 a Castellbisbal, tot just abans de que arribés la pandèmia del covid-19, aquest cap de setmana tornem, sí, tornarem a sortir i a fer ballar els gegants que és el que més ens agrada.

Serà aquest proper diumenge 12 de setembre quan ens desplaçarem fins a Cardona amb els Gegants Egipcis, el Ramses II i la Nefertari, a on participarem dins de la Festa Major de la ciutat en una ballada de gegants juntament amb els Gegants de Callús i els Gegants de Cardona.

Els gegants participants seran els següents:

Cardona: Barri Major, Barri Sant Miquel, La Fira, Planès i Bergús, La Coromina, Avi Miquel, i altres figures de la població.

Gegants de Callús i Gegants Egipcis del Passeig Torroja de Tarragona.

Els horaris d'aquesta ballada de gegants que tindrà lloc a la Plaça de Bous seran:

- A partir de les 10h Plantada.

- A les 11h/11:30h Mostra de Balls de les colles participants.

- A les 13h aproximadament, Fi de l'acte.

Els balls estaran acompanyats per la música dels grallers i la banda de Cardona.

Doncs sí, ha arribat el dia de tornar a sortir, de tornar a fer ballar els Gegants pels carrers i places dels diferents pobles i ciutats de Catalunya, després de molts mesos d'espera, diumenge els Gegants Egipcis, Ramses II i Nefertari, tornaran a ballar.