10 de set. 2021

El Ramses II i la Nefertari estaran exposats al Mercat Central

Del 13 al 18 de setembre. Just el dia 18 ballarem a la Plaça Corsini en l'acte de presentació de la nova imatge de la geganta de la Colla Gegantera Tarraco Escipions.

La propera setmana els nostres gegants egipcis, el Ramses II i la Nefertari, participaran en una exposició gegantera que organitza la Colla Gegantera Tarraco Escipions, dels quals som padrins. Aquesta exposició tindrà lloc al Mercat Central de Tarragona i a part dels nostres gegants hi haurà diferents colles geganteres d'arreu del territori. 

Podreu veure els nostres egipcis, el Ramses II i la Nefertari, en aquesta exposició del 13 al 18 de setembre. A part també podreu veure les altres parelles participants de l'exposició.

Les colles geganteres que hi participaran en aquesta exposició seran les següents:

- Colla Gegantera del Passeig Torroja de Tarragona (Gegants Egipcis, Ramses II i Nefertari)

- Gegants del Barri del Miracle de Tarragona

- Gegants del Patronat del Corpus de Lleida

- Grup Cultural Les Garrigues

Aquesta exposició gegantera finalitzarà dissabte vinent dia 18 de setembre. Just aquest dia hi haurà la presentació de la nova imatge de la geganta de la Colla Gegantera Tarraco Escipions en la qual ballarem amb el Ramses II i la Nefertari a la Plaça Corsini, davant del Mercat Central a partir de les 19h. La resta de colles convidades també realitzaran els seus balls a la plaça i tot just després es presentarà la nova imatge de la geganta dels Tarraco Escipions.

La música anirà a càrrec de El Tecler.