21 d’oct. 2021

Els Gegants Hebreus i Egipcis participaran en una exposició a la Seu Vella de Lleida i en el bateig de la nova geganta la Mata Hari


A part, el Ramses II i la Nefertari, seran els padrins d'aquesta nova geganta. El seu bateig serà el proper 31 d'octubre.

Els nostres gegants, tant els Hebreus com els Egipcis, aniran aquest cap de setmana cap a la Seu Vella de Lleida per a participar dels actes de la presentació i bateig de la nova geganta, la Mata hari.

Des d'aquest proper dilluns 24 d'octubre i fins el proper 2 de novembre els quatre gegants, el Magí i la Tecla i el Ramses II i la Nefertari, participaran en l'exposició de Gegants que hi haurà a la Seu Vella de Lleida amb un total de 100 figures entre gegants, bèsties i capgrossos. Un total de 33 entitats entre totes les participants.


Després el proper 31 d'octubre, hi participarem amb les dues parelles de gegants, al Dia de la Seu Vella, al bateig de la Mata hari, a on els nostres gegants Egipcis, el Ramses II i la Nefertari, seran els padrins d'aquesta nova figura, la Mata hari.

Els horaris seran els següents:

Dia de la Seu Vella: Diumenge 31

Rebuda dels participants a la Trobada: a les 10-10:30h.

Després de la missa sobre les 11:30h batejos i posterior cercavila. 

Fi de festa sobre les 13:30.

Des de la colla estem molt contents de que els gegants Egipcis siguin els padrins d'aquesta nova geganta, la Mata hari.