26 d’abr. 2022

Aquest dissabte comencem temporada


Serà amb els Gegants Hebreus, Magí i Tecla, a Tarragona participant a la IX Trobada Gegantera Vedruna Sagrat Cor.

COMENCEM TEMPORADA!!

Aquest proper dissabte, 30 d'abril, iniciarem la nova temporada gegantera, la temporada 2022, i ho farem a la nostra ciutat, quin millor escenari que aquest.

Serà aquí a Tarragona a on participarem amb els Gegants Hebreus, Magí i Tecla, a la Trobada Gegantera Vedruna Sagrat Cor, que enguany celebra la seva 9a edició en la qual no hi podiem faltar amb els nostres amics dels Gegants del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona.

No hi estarem sols ja que en aquesta trobada hi participaran un bon grapat de colles geganteres i es que després de tant de temps sense poder sortir els Gegants del Sagrat Cor ho volen celebrar ballant pels carrers de la nostra ciutat i acompanyats de molts gegants.

Els horaris d'aquesta IX Trobada Gegantera Vedruna Sagrat Cor seran els seguents:
- A les 17:30h Plantada de les colles participants al Passeig de les Palmeres
- A les 18:30h Inici de la Cercavila fins arribar al Col·legi Sagrat Cor.

Amb aquesta sortida començarem la nova temporada gegantera d'enguany. L'ultima vegada que vam poder veure els nostres Gegants Hebreus en una sortida va ser el passat mes d'octubre que van anar fins a la Seu Vella de Lleida, acompanyats també dels Gegants Egipcis, per a estar presents a la presentació de la nova geganta Mata hari.


*Properament publicarem el calendari de sortides d'aquesta temporada d'enguany, del 2022.